DJ Equipment - Επαγγελματικός Ήχος - Επαγγελματικός Φωτισμός
Αρχική : DVC4: Ο έλεγχος φωτισμού περνάει σε άλλο επίπεδο!

Ανακάλυψε το daslight 4Μετέφερε το light show σου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, μέσω της νέας έκδοσης του δημοφιλούς προγράμματος, daslight. Με βάση δεδομένων που ξεπερνά τα 15,000 φωτιστικά, νέα γεννήτρια εφέ (FX Generator) και έλεγχο μέσω iPhone, iPad, Android, το Daslight 4 σου επιτρέψει να φτιάξεις ευκολότερα, εντυπωσιακότερα σόου φωτισμού.

Τα interfaces DVC3 GZM ή DVC4 απαιτούνται για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Daslight4.

Η έκδοση DVC4 είναι Beta (δοκιμαστική), οπότε και σας συνιστούμε να την κατεβάσετε απλά για δοκιμή για την ώρα και να μη την χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικές εφαρμογές.

Σύνδεση:

Το Daslight 4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε ρομποτικό συμβατό με DMX512. Τα ρομποτικά / φωτιστικά εφέ συνδέονται στο Mac ή το PC σας με καλώδιο XLR μέσω ενός εκ των interfaces της οικογένειας DVC4, ή των Ethernet DMX interfaces.

Patch:

Επέλεξε μέσα από την βιβλιοθήκη με πάνω από 15,000 ρομποτικά / φωτιστικά εφέ (αρχεία SSL2), ή φτιάξε το δικό σου φωτιστικό μέσω της συμπεριλαμβανόμενης εφαρμογής Scan Library Editor. Προσθέτεις απλά το φωτιστικό σου, με ένα drag ‘n’ drop από την βιβλιοθήκη, μέσα στο grid του DMX Universe.Οργάνωση:

Τοποθέτησε τα φωτιστικά σώματα στην δισδιάστατη προβολή (2D View), είτε με ένα απλό drag and drop, είτε μέσω του shape generator, για να τοποθετήσεις τα φώτα με γραμμική, κυκλική ή τύπου matrix διάταξη. Δημιούργησε ξεχωριστό layout για κάθε τύπο φωτιστικού και master layout, το οποίο μπορεί να εμφανιστεί κλικάροντας την General Tab. Τα φώτα μπορούν να τοποθετηθούν και σε group για εύκολη επιλογή.

Δημιούργησε εντυπωσιακά light shows:

“Χτίσε” εντυπωσιακά σόου φωτισμού με το Daslight 4. Δημιούργησε μία σκηνή, επέλεξε μερικά ή όλα τα φώτα και θέσε τις τιμές των καναλιών τους μέσω των faders. Κάνε την σκηνή δυναμική, προσθέτοντας περισσότερα βήματα. Μεταπήδησε από το ένα βήμα στο άλλο, ορίζοντας χρόνους αναμονής (wait times), ή σταδιακά, ορίζοντας τους χρόνους fade. Οι σκηνές μπορούν να οργανωθούν σε γκρουπ διαφορετικών χρωμάτων για εύκολη αναγνώριση και να συνδυαστούν με άλλες.

Παλέτες:

Οι παλέτες σου επιτρέπουν να χειριστείς άμεσα τα ρομποτικά / φωτιστικά εφέ, χωρίς να χρειαστεί να παίξεις με τα faders. Χειρίσου την κίνηση μέσω των αξόνων X / Y, όρισε τα χρώματα μέσω του τροχού χρωμάτων, δημιούργησε χρωματικές βαθμίδες μέσω των νέων εργαλείων linear fan. Οι παλέτες σου επιτρέπουν να χειριστείς διαφορετικούς τύπους φωτιστικών τον ίδιο χρόνο, ανεξάρτητα από ποιες λειτουργίες διαθέτουν σε κάθε κανάλι τους.Εφέ:

Μέσω της μηχανής εφέ της Daslight, XEEL, εκατοντάδες διαφορετικά εφέ μπορούν να δημιουργηθούν και να οργανωθούν με ευκολία. Τα εφέ pixel χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία chases, video effects για LED matrix, κινήσεις για κινούμενες κεφαλές ή scanners, ή για curve εφέ για όλα τα κανάλια.

Αναπαραγωγή:

Το Daslight 4 εκμεταλλεύεται κάθε pixel της οθόνης σας. Καταφέραμε να οργανώσουμε πάνω από 150 σκηνές σε οθόνη ανάλυσης 1920 x 1200 χωρίς scroll του παραθύρου. Το νέο live toolbox παρέχει πλήκτρα touch-screen friendly, για δημιουργία live edits, εναλλαγή των σκηνών, δημιουργία χειροκίνητου παλμού (tapping pulse) και πολλά άλλα.

Συγχρονισμός:

Το Daslight 4 μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικές εισόδους ελέγχου, προσφέροντας την υπέρτατη εμπειρία live lighting control! Ενεργοποίησε σκηνές και τα control levels μέσω multi touch screen, iPhone/iPad/Android ή MIDI / DMX controller. Συγχρόνισε μέσω παλμού, BPM ή με τη μουσική, μέσω του Daslight Audio Analyzer ή MIDI Clock.

Προσομοίωσε το σόου σου:


Δημιούργησε, οργάνωσε, πήγαινε έτοιμος στην εκδήλωσή σου, φτιάχνοντας απλά το σόου σου πριν το μεγάλο event. Μέσω της ολοκαίνουριας εφαρμογής 3D visualization, τοποθέτησε τις τράσες, τα τρίποδα, κινούμενες κεφαλές, scanners, φωτιστικά LED, ακόμα και τη σκηνή και προβάρισε τα φωτιστικά εφέ, χρώματα, σχέδια, τους παλμούς των dimmers και τα strobe effects!

The Show Mode:

Το νέο Show Mode σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μία οθόνη βασισμένη στις δικές σου προτιμήσεις. Πρόσθεσε pan/tilt grids, χρωματικούς δίσκους, πλήκτρα και faders, έπειτα μετακίνησέ τους, δώσε τους τα αγαπημένα σου χρώματα, δημιουργώντας τον δικό σου controller.
Δημιούργησε επιπλέον, sub-masters και group controls, ορίζοντας ένα πλήθος από διαφορετικές εντολές, στο ίδιο χειριστήριο ελέγχου. Επιπλέον, για τον έλεγχο των σκηνών, εφέ και επιπέδων (levels), στο Show mode μπορείς να συνδέσεις ένα πλήκτρο σε οποιαδήποτε εντολή Live του software, συμπεριλαμβανομένου tempo TAP, full screen & τερματισμό του υπολογιστή. Απλά κρατάς πατημένο το πλήκτρο ALT και κλικάρεις ένα από τα κουμπιά του Daslight 4 για να το προσθέσεις στο Show mode.Easy Remote:


Διαθέσιμη για iPhone, iPad & Android smartphones & tablets, η δωρεάν εφαρμογή Easy Remote σου επιτρέπει να ελέγξεις το Daslight μέσω ενός δικτύου WiFi. Απλά σύνδεσε το smartphone / tabled στο ίδιο δίκτυο που είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής που τρέχει το Daslight 4, κατέβασε και τρέξε την εφαρμογή.

Η Easy Remote, παίρνει όλα τα πλήκτρα, faders, χρωματικούς δίσκους, pan/tilt grids από την οθόνη του Show mode και τα φέρνει στην οθόνη του smartphone ή του tablet σας. Δίδεται η δυνατότητα ρύθμισης του παραθύρου ως προς το zoom και το size, ώστε όλα τα περιεχόμενά του να φαίνονται στην οθόνη των συσκευών σας. Επίσης, πολλές σελίδες μπορούν να προστεθούν, που σου επιτρέπουν να προσθέσεις μεγάλα πλήκτρα για τον έλεγχο από το smartphone / tablet.


ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

» Εγχειρίδιο χρήσης λογισμικού DVC3
» DVC4: Ο έλεγχος φωτισμού περνάει σε άλλο επίπεδο!
» DVC4 Interfaces
» Τι είναι το Daslight;
» Ορισμός του DMX512
» DVC3
» DVC2
» Virtual 3D Simulator
» Downloads
» F.A.Q.Daslight
» Forum
» DVC1
» InterfacesΜετάβαση στα Προϊόντα


Συχνές Ερωτήσεις FAQ
Οροι Συναλλαγών
Οροι Χρήσης
Blog
Επικοινωνήστε μαζί μας
Links κατασκευαστών
Χονδρική HsonoΔεν έχετε προσθέσει ακόμη τίποτα στο καλάθι σας.
Copyright © 2007 daslight.gr All Rights Reserved gr | en | fr website designed by Lighthouse