DJ Equipment - Επαγγελματικός Ήχος - Επαγγελματικός Φωτισμός
Αρχική : Τι είναι το Daslight;

- Περιγραφή του λογισμικού -

 

Με το Daslight μπορείτε να ελέγξετε πρακτικά οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο DMX-512. Μπορείτε να ελέγξετε από 128 μέχρι  1536  (3 Universes), ανάλογα με το interface που θα επιλέξετε.

Πρακτικά, είναι ιδανικό από mobile Dj's, pub's, bars μέχρι και μικρές μουσικές σκηνές.

Μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε πολύπλοκες σκηνές, κινήσεις, εφέ, μέσω της γεννήτριας εφέ (fx generator), να δημιουργήσετε matrix με φωτιστικά led, ακόμα σε φωτιστικά τύπου πάνελ, μπορείτε να εμφανίσετε κείμενα, εικόνες, ακόμα και βίντεο (η ποιότητα και οι δυνατότητες προβολής βέβαια, εξαρτώνται πάντα και από την ποιότητα/δυνατότητες των φωτιστικών που χρησιμοποιείτε).

Στην οθόνη δημιουργίας των σκηνών/βημάτων του λογισμικού (Editor), μπορείτε εύκολα και γρήγορα να οργανώσετε τις σκηνές σας σε γκρουπ, ανάλογα των τύπων των φωτιστικών ή το είδος των εφέ. Το Daslight δίνει τη δυνατότητα επίσης στον έλεγχο ξεχωριστά της ταχύτητας των σκηνών ή/και της έντασης του φωτός (dimming), προσθέτοντας ποντεσιόμετρα ελέγχου στο 'πλήκτρο' που ενεργοποιεί την σκηνή/εφέ. Κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε κάθε πλήκτρο σκηνής και ανοίγοντας το παράθυρο των δυνατοτήτων, έχετε στη διάθεσή σας μία σειρά από παραμέτρους. Μπορείτε να επιλέξετε fade in / fade out, αν θα επαναλαμβάνεται συνεχόμενα η σκηνή ή αν θα σταματά μετά από κάποιον αριθμό επαναλήψεων, αν θα ξεκινά κάποια άλλη σκηνή μετά το τέλος της προηγούμενης και άλλες παραμέτρους.

Μπορείτε ακόμα να τρέχετε πολλές σκηνές παράλληλα. Για παράδειγμα εάν έχετε συνδεδεμένα και ρομποτικά (κεφαλές, scanner) αλλά και εφέ/προβολείς LED, μπορείτε να τα ελέγχετε ξεχωριστά, χωρίς η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση σκηνών/εφέ μιας ομάδας, να επηρεάζει την λειτουργία της άλλης.

Στο κάτω μέρος της οθόνης του Daslight, έχετε τη δυνατότητα προβολής ή χειρισμού των συσκευών σας ανά κατηγορία, ή μπορείτε να δείτε και τα 512 ποντεσιόμετρα του κάθε Universe που έχετε στη διάθεσή σας. Στην προβολή ανά μοντέλο, μπορείτε να χειριστείτε εύκολα την κίνηση των φωτιστικό σας μέσω άξονα Χ Y, να δημιουργήσετε εύκολα το χρώμα που θέλετε μέσω του χρωματικού δίσκου για φωτιστικά με RGB ή CMY ανάμειξη χρωμάτων, να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα σχέδια, χρώματα, πρίσματα, μέσω των παλετών, ανά κατηγορία εφέ (Χρώματα, σχέδια, πρίσματα, δέσμη). Μέσω της εφαρμογής Scan Library Editor μπορείτε να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε τα φωτιστικά που δεν υπάρχουν στην βιβλιοθήκη του Daslight. Να σημειώσουμε ότι μέσα στην επίσημη σελίδα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για τα προφίλ των φωτιστικών που δεν βρίσκετε στην βιβλιοθήκη.

Επίσης το Daslight μπορεί να συνεργαστεί και με USB Midi Controlers. Συνδέοντας έναν Controller, μπορείτε να ταυτίσετε πολλές από τις λειτουργίες του Daslight σε πλήκτρα και ποντεσιόμετρα, έχοντας άμεση πρόσβαση, κάνοντας τη χρήση του λογισμικού ιδανική, ακόμα και σε live εκδηλώσεις.

Το Daslight έχει τη δυνατότητα τρισδιάστατου σχεδιασμού και προβολής της εκάστοτε εγκατάστασης. Μπορείτε να σχεδιάσετε από το μηδέν τον χώρο στον οποίο έχετε τις συσκευές σας, να τις τοποθετήσετε εικονικά στις τράσσες ή οπουδήποτε αλλού τις έχετε εγκατεστημένες και να βλέπετε live σε τρισδιάστατη αναπαράσταση τις δημιουργίες σας.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του λογισμικού DVC3 είναι η εφαρμογή EasyRemoteApplication, με την οποία μπορείτε να ελέγξετε τις συσκευές σας μέσω συσκευής tablet ή άλλου υπολογιστή μέσα στο ίδιο δίκτυο. Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί μόνο όταν όλες οι συσκευές είναι συνδεδεμένες σε ένα, κοινό δίκτυο. Μπορείτε να προσαρμόσετε ξεχωριστά την οθόνη του Easy Remote, τοποθετώντας πλήκτρα, ποντεσιόμετρα ή ακόμα και δίσκους χρωμάτων (για RGB /  CMY) φωτιστικά, να προσθέσετε δικές σας εικόνες, όπως για παράδειγμα τα σχέδια των ρομποτικών σας και άλλα. Η οθόνη αυτή φορτώνεται όπως την έχετε σχεδιάσει στην tablet συσκευή σας.

Όλα τα interfaces της Daslight μπορούν να δουλέψουν και αυτόνομα, στο ονομαζόμενο Stand Alone Mode. Στο λογισμικό, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή “Stand Alone” μέσω της οποίας μπορείτε να αποθηκεύσετε σκηνές στην μνήμη του interface και να τις ενεργοποιείτε χωρίς να έχετε συνδέσει τον υπολογιστή σας με το Interface. Τα πλήκτρα σας βοηθούν να μεταβείτε από τη μία σκηνή στην άλλη και να ρυθμίσετε την ένταση της φωτεινότητας της σκηνής που τρέχει εκείνη τη στιγμή. Ο αριθμός των σκηνών που μπορεί να αποθηκευτεί στο interface, περιορίζεται στην χωρητικότητα της μνήμης. Οι οικονομικές εκδόσεις του Daslight έχουν εσωτερική μνήμη, ενώ οι υπόλοιπες έχουν υποδοχή κάρτας miniSD.

 ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

» Εγχειρίδιο χρήσης λογισμικού DVC3
» DVC4: Ο έλεγχος φωτισμού περνάει σε άλλο επίπεδο!
» DVC4 Interfaces
» Τι είναι το Daslight;
» Ορισμός του DMX512
» DVC3
» DVC2
» Virtual 3D Simulator
» Downloads
» F.A.Q.Daslight
» Forum
» DVC1
» InterfacesΜετάβαση στα Προϊόντα


Συχνές Ερωτήσεις FAQ
Οροι Συναλλαγών
Οροι Χρήσης
Blog
Επικοινωνήστε μαζί μας
Links κατασκευαστών
Χονδρική HsonoΔεν έχετε προσθέσει ακόμη τίποτα στο καλάθι σας.
Copyright © 2007 daslight.gr All Rights Reserved gr | en | fr website designed by Lighthouse